Despre noi

Sa scrii la aceasta sectiune, indiferent cat de nou sau vechi esti pe piata, e mereu complicat. Sa vorbim despre noi, fiecare in parte, e destul de greu. Ce sa facem? Sa spunem cat de buni suntem? Sa ne laudam sau sa fim sinceri?

Existam datorita clientilor nostri si prin urmare nu suntem niciodata prea ocupati pentru a le intelege si satisface cerintele; ne respectam intotdeauna promisiunile fata de clienti. Tot ceea ce facem sta sub semnul calitatii, consecventei, dinamismului, deschiderii fata de noutati, grijii fata de client. Ne straduim sa ne dezvoltam si perfectionam continuu pentru a putea oferi produsele si serviciile solicitate, la un nivel calitativ superior.

Cuvintele de mai sus se bazeaza pe o vasta experienta pe piata muncii a echipei noastre,  reusind ca intr-o firma relativ tanara sa avem experienta de 15-20 de ani in Productia Publicitara, serviciile de Gravare sau Debitare.

Valori

 

EXCELENTA

Cautam excelenta fara compromis, manifestata prin calitatea exceptionala a produselor si serviciilor noastre, astfel incat sa putem pune cu responsabilitate la dispozitia clientilor solutii complete si inovative.

COMPETENTA

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de competenta – adica de know-how, dezvoltare permanenta, creativitate si perseverenta. Suntem o echipa care vede si intelege conceptul de trend si primii care propun solutii intr-un mod responsabil.

 

PARTENERIAT

Suntem in colaborare stransa cu partenerii – adica avem o comunicare deschisa, spirit de echipa, construirea de relationari de lunga durata, bazate pe seriozitate si corectitudine.

AMBITIE

“Ambitia este aliatul perfect al invingatorului” (Marcio Barrios). Fie ea ambitie personala sau ambitie de grup cu aspiratii puternice, determinare, entuziasm si devotament, Sinover Group SRL este considerata de clienti o companie invingatoare in fata provocarilor.

 

INCREDERE

Construim incredere in fiecare zi – dovedim partenerilor nostri ca prin portofoliul inovator si strategiile de business, corectitudine si spiritul optimist, suntem o echipa de profesionisti care nu va dezamagi.

POLIVALENTA

Nu stim sa facem de toate, dar stim sa facem suficiente lucruri care sa poata sa duca la bun sfarsit proiectul clientului. Tot ce facem este cu scopul de a obtine rezultate scontate.

Datele Firmei

Denumire: S.C. Sinover Group S.R.L
C.U.I. – Reg.Com: RO24230244 – J35/2709/2008
Cont Bancar: RO20BTRLRONCRT0264143101 – B. Transilvania
Cont Trezorerie: RO59TREZ6215069XXX019618 – T. Timisoara
Adresa: Timisoara, Martir Dan Carpin, nr 34, jud. Timis
Telefoane: +40 356 174 712 / +40 730 449 997
E-mail: contact@sinover.ro
Web: sinover.ro