servicii cutter plotter taiere contur 1030x360 Decupare folie servicii cutter plotter taiere contur

Decupare folie autocolanta

Un cutter plotter este un echipament controlat printr-un calculator care arata si se comporta ca imprimantele, dar in loc de capete de printare care sa reproduca designul pe hartie, acesta prezinta un cutit care taie designul pe anumite materiale.

Pe langa vinil, cutter plotterele de inalta calitate sunt capabile sa taie design-urile dorite in hartie, carton, hartie absorbanta, folie reflectiva, materiale de transfer termic si multe altele.

servicii cutter plotter taiere contur debitare autocolante decorare perete casa Decupare folie servicii cutter plotter taiere contur debitare autocolante
servicii cutter plotter taiere contur debitare autocolante Decupare folie servicii cutter plotter taiere contur debitare autocolante
servicii cutter plotter taiere contur debitare autocolante tricouri textile 2 Decupare folie servicii cutter plotter taiere contur debitare autocolante tricouri textile 2
servicii cutter plotter taiere contur debitare autocolante tricouri textile roland echipament Decupare folie servicii cutter plotter taiere contur debitare autocolante tricouri textile roland echipament

Materialele utilizate pentru debitarea pe cutter plotter sunt cel mai adesea autocolante vinyl colorate in masa sau printate, in vederea obtinerii de stickere de diferite forme si dimensiuni.

Latimile uzuale de lucru pentru materialele de tip autocolant colorat in masa sunt de 1 m, respectiv 1.26 m, iar pentru cele speciale pentru print, pana la 1.6m.

Folie textile

Lucram cu cele mai bune materii prime de pe piata. Cad-Cut® SportsFilm este o folie elastică din poliuretan (nu conține PVC), cu suport adeziv. Materialul este ușor de decolat și este recomandat și pentru aplicațiile dificile sau literele mici. Se poate utiliza și pentru mai multe straturi suprapuse.

Cad-Cut® SportsFilm este pretabil pentru inscripționat materiale textile din bumbac, poliester și amestecuri din poliester sau bumbac/poliester. Vă recomandăm testarea în prealabil a compatibilității dintre folie și materialul ce se dorește a fi imprimat.

Cad-Cut® SportsFilm îndeplinește standardul de toxicitate Oeko-Tex® Standard 100, ceea ce permite personalizarea articolelor pentru nou-născuți.

Folie elastică din poliuretan
Finisare mată, suport adeziv
Se aplică pe bumbac și poliester
Disponibil în 31 culori mate, 2 culori metalice și 5 culori fluorescente

Folie Oracal 651

Folie adezivă din PVC moale, disponibilă în 59 de culori lucioase și 53 de culori mate, pentru decupare pe cutter plotter.

Folia este special creată pentru aplicații de exterior, pe termen scurt și mediu. Se aplică doar pe suprafețe drepte/plane. Este disponibilă în role cu lungimea de 50 m și lățimi de 1000 și 1260 mm și se comercializează la metraj.

Durabilitatea foliei în exterior este de 5 ani pentru alb și negru, 4 ani pentru transparent, colorate și culori metalice și 3 ani pentru brilliant blue (cod 086).

Folia trebuie stocată în ambalajul original la o temperatură de 20°C și 50% umiditate relativă.

Este proiectată pentru realizarea de reclame de exterior, pentru o perioadă de timp scurtă până la medie (inscripționări de mașini, vitrine, standuri expoziționale, alte decorări de exterior).

 • Grosime:70 microni
 • Tip adeziv:poliacrilic permanent, pe baza de solvent
 • Durabilitate:5 ani pentru alb si negru, 4 ani pentru transparent, colorate, metalice
 • Dimensiuni rolă:latime: 1m si 1.26 lungime: 50 m
 • Culori:Mostrar culori:

Produse Recomandate

publicitate timisoara autocolante folie3 Decupare folie publicitate timisoara autocolante folie3

Autocolant auto

tricouri personalizate bumbac timisoara7 Decupare folie

Tricouri

De ce noi?

 • OFERIM CONSULTANTA.

  Indrumam, sfatuim, ne implicam.

 • AVEM IDEI.

  Intotdeauna la curent cu trendul.

 • LIVRAM LA TIMP.

  Respectam clientul.

 • SUNTEM PERFORMANTI.

  Utilizam cele mai noi tehnologii in domeniu.

Alte Categorii

gravura Decupare folie gravura

Gravura

print 180x180 Decupare folie print

Print

imprimare 180x180 Decupare folie imprimare

Imprimare

signalistica 180x180 Decupare folie signalistica

Signalistica

prelucrari industriale 180x180 Decupare folie prelucrari industriale

Prelucrari Industriale