Materialele se debiteaza cu acuratete, fara utilizarea caldurii, deci nu vor fi zone afectate de caldura la terminarea produsului si nu vor fi compromise caracteristicile fizico-chimice ale materialului in cauza fie el otel, inox, aluminiu, titan, cupru, sau tabla zincata.

Avem capacitatea de a debita o gama larga de metale, cum ar fi : oteluri aliate si nealiate, titan, inox, aluminiu, cupru etc.

Debitare jet de apa – INOX

Inoxul este folosit cu succes in industria publicitara, confectii si structuri metalice, prelucrari mecanice, industria alimentara, si in multe alte domenii.

Debitare jet de apa – ALUMINIU

Aluminiul este folosit in industrie datorita rezistentei sale la oxidare, proprietatilor sale mecanice si densitatii sale mici.

Debitare jet de apa – OTEL

Otelurile sunt materialele cu cea mai larga utilizare in industrie. Proprietatile lor pot sa varieze in limite foarte largi in functie de continutul de carbon si de alte elemente de aliere.

Debitare jet de apa – CUPRU

Cuprul, in stare solida, este de culoare rosie-portocalie, acesta fiind principala proprietate care il deosebeste de alte elemente si este un foarte bun conducator de electricitate si caldura.