gravura laser fiber Gravura Laser Fiber

Gravura laser fiber

Gravarea laser este o tehnica speciala de personalizare a obiectelor din metal, lemn, plastic, a carui principiu de functionare este asemanator cu cel al unei o imprimante cu jet, dar la care jetul de cerneala este inlocuit cu un fascicul de lumina trimis pe material.

Acest fascicul focalizat pe material se deplaseaza in functie de modelul realizat de un software specializat, vaporizand un strat superficial din materialul respectiv, iar prin reglarea parametrilor se poate obtine o gravare superficiala sau profunda.

Prin gravarea cu laser, adancimea de inscriptionare poate fi variabila, gravarea realizandu-se atat superficial, cat si in profunzime. Folosind aceasta tehnica, se obtin gravuri precise, cu o fidelitate mare fata de desenul original. Totusi, in cazul laserului, profunzimea si rezolutia depind in mare masura de reactia materialului ce este gravat.

Conceputa pentru marcarea unei game largi de metale, masina laser fiber este capabila sa graveze texte cu caractere de dimesiuni foarte mici, coduri bare si DataMatrix, simboluri tehnice, sigle si fotografii cu un contrast excelent.

Suprafata mare de lucru permite atat marcarea unor serii medii si mari de obiecte de mici dimensiuni, cat si a obiectelor voluminoase si/sau a placilor de dimensiuni mari, tratate individual sau matricial.

Se poate imprima o gama larga de materiale, cu orice suprafata; se pot realiza fotogravuri, mai ales pe plastic metalizat; este o tehnica ecologica, nefiind folositi solventi, vopsele sau acizi; obiectul de personalizat prin gravare cu laser nu se incinge si nu are nevoie de fixare ca in cazul altor tehnici, el nefiind atins decat de raza laser.

Procedura de inscriptionare prin gravarea laser poate fi complexa, insa ofera durabilitate in timp si lucrari de o acuratete deosebita, producand imagini permanente, detaliate si fine.

Repetabilitatea inseamna Confort si Siguranta: marcarea se va executa exact in acelasi loc, indiferent de numarul de treceri executat.

Pe langa calitatea rezultatului obtinut si rezolutia mare la care se poate lucra, laserul ofera si avantajul vitezei de lucru, caracteristici incomparabile daca luam in calcul rezultatele tehnicilor traditionale de gravare. Tehnica poate acoperi atat cerinte de produse unicat, cat si de masa, in orice marime.

produce o imagine permanenta, extrem de detaliata si fina

prin gravura laser se pot aplica si logouri cu marime foarte mica

personalizarea este foarte rezistenta

Produse Recomandate

promotionale timisoara breloc inox personalizat 2 180x180 Gravura Laser Fiber

Brelocuri

Pix metalic negru cadouri promotionale firme personalizate e1568367187120 Gravura Laser Fiber

Pixuri

USB flash drive albastru 180x180 Gravura Laser Fiber

Stick-uri USB

Termos inox cadouri promotionale personalizate business cadou promo oferta 180x180 Gravura Laser Fiber

Termos

gravura laser gravare abs placute timisoara 9 180x180 Gravura Laser Fiber

Placute

De ce noi?

 • OFERIM CONSULTANTA.

  Indrumam, sfatuim, ne implicam.

 • AVEM IDEI.

  Intotdeauna la curent cu trendul.

 • LIVRAM LA TIMP.

  Respectam clientul.

 • SUNTEM PERFORMANTI.

  Detinem cele mai noi tehnologii in domeniu.

Alte Categorii

debitare laser 180x180 Gravura Laser Fiber debitare laser

Debitare Laser

print 180x180 Gravura Laser Fiber print

Print

imprimare 180x180 Gravura Laser Fiber imprimare

Imprimare

signalistica 180x180 Gravura Laser Fiber signalistica

Signalistica

prelucrari industriale 180x180 Gravura Laser Fiber prelucrari industriale

Prelucrari Industriale