Termeni si Conditii

1.INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.sinover.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

 1. NEANGAJAREA RASPUNDERII
  Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a produselor si serviciilor www.sinover.ro. SC Sinover Group SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:
  a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
  b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  c) inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
  Astfel www.sinover.ro nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
 2. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
  www.sinover.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Intregul continut al site-ului www.sinover.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.sinover.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.sinover.ro
 3. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
  Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. www.sinover.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori. Va avea insa in permanenta atentie realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure produsele prezentate in site este rugata sa contacteze www.sinover.ro prin unul din mijloacele afisate in pagina Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.
 4. INFORMATII PERSONALE
  Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop posibilitatea de a va contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele www.sinover.ro, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea produselor solicitate. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.
 5. LEGATURA CU ALTE SITE-URI
  Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de www.sinover.ro utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. www.sinover.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente prin link-urile site-urile unor terti.
 6. CONDITII COMANDA ONLINE
  Posibilitatea de a efectua comenzi online prin intermediul site-ului www.sinover.ro este o optiune pusa la dispozitia dumneavoastra pentru a inlesni procesul de comanda a produselor dorite de clientii nostri. Nu ne asumam responsabilitatea pentru situatiile in care, din motive tehnice, comanda nu este inregistrata. Recomandam sa ne contactati telefonic pentru a confirma preluarea comenzii si stabilirea altor detalii particulare necesare onorarii comenzii. De asemenea, prin utilizarea sistemului de comanda online de pe site-ul www.sinover.ro, clientul este raspunzator sa estimeze costul complet al transportului prin intermediul curierului rapid, SC Sinover Group SRL punand la dispozitia dumneavoastra doar o estimare care poate sa nu fie completa in anumite situatii.
 7. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
  Orice persoana care viziteaza site-ul www.sinover.ro si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre www.sinover.ro in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre www.sinover.ro a operatiunilor de recrutare de personal; alte activitati intreprinse de www.sinover.ro si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului. www.sinover.ro va pastra confidentialitatea acestor informatii. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii ‘Contact’ din site.