Banner Pvc vs Textil

Înainte de a lua o decizie cu privire la tipul de banner pe care doriți să îl achiziționați, să punem în balanță mai întâi aspectele pozitive și negative ale fiecărui tip de banner. Ne vom concentra asupra calităților și atributelor specifice pe care ambele le au.

Durabilitate

Când vine vorba de confruntarea dintre un banner și vânt, bannerul va fi declarat câștigător doar dacă este făcut din Pvc. Aceste bannere au în mod normal o greutate mai ridicată, cu margini mai puternice și mai drepte decât bannerele textile. Acest lucru le face să poată rezista în aer liber mai mult timp. Chiar dacă  lasați banner-ul dvs. în ploaie, deși nu este cea mai bună idee, acesta va putea face față tuturor diferitelor tipuri de vreme. Unele bannere sunt realizate în mod special pentru aer liber, așa că ele au aplicată o cerneală rezistentă la razele UV pentru a combate soarele care le iese în cale și în timp ar putea să șteargă din culoare.

Dacă doriți să vă expuneți cu mândrie bannerul într-o conferință sau eveniment interior, bannerul textil este cel mai bun de utilizat. Metoda de tipărire a acestor bannere face ca imprimarea să fie mai atrăgătoare din punct de vedere vizual și îi permite să iasă în evidență.

Bannerele textile sunt create în mod normal folosind nailon, poliester, satin sau diferite tipuri de fibre sintetice. Acest lucru face ca banner-ul să pară atractiv, deoarece rezonează foarte bine cu spațiile interioare. Dacă decideți să aduceți acest banner în aer liber pentru a-l expune, faceți tot posibilul pentru a-l ține departe de ploaie. Nu sunt făcute să reziste în condiții de umiditate ridicată.

 

Grafică și aspect de înaltă calitate

Pvc

Dacă aveți mai multe informații despre firma dvs. pe care doriți să le afișați, varianta din pvc vă poate ajuta să faceți acest lucru în mod eficient, deoarece poate fi printat pe două fețe. Acest lucru vă va ajuta să afișați mesajul de două ori mai ușor. Aceste bannere pot fi, de asemenea, utilizate până la un an având în continuare un aspect vibrant și atrăgător din punct de vedere vizual. Culorile sunt mai puternice și sunt mai puțin susceptibile de a fi șterse, ceea ce este minunat atunci când căutați modalitatea perfectă de a scoate în evidență mesajul bannerului.

Textil

Dacă aveți nevoie de un banner pentru a atrage privirile la un eveniment sau pentru a îl folosi ca background pentru fotografii, bannerul textil va fi opțiunea dvs. preferată. Aceste bannere sunt recomandate atunci când vine vorba de absorbția luminii și de aspect excelent în interior, chiar dacă lumina nu vă ajută pe cât v-ați dorit.

Ușor de instalat

Pvc

Bannerele din pvc vin în mod normal cu accesoriile necesare pentru o instalare corectă. Instalarea acestui banner este foarte rapidă și simplă, oferindu-vă mai mult timp pentru a face fotografii și mai puțin timp la montaj.

Textil

Montarea de bannere textile poate fi uneori puțin mai complicată. Nu este întotdeauna ușor să scoți cutele din material, câteodată poate să devină o treabă dificilă. Dacă se utilizează anumite tehnici de montare profesionale se poate ca procesul de montare a bannerului sa fie mult mai rapid și ușor.

Concluzie

Este greu de spus care banner este cel mai bun în general. Toate acestea variază în ceea ce privește modul în care intenționați să utilizați bannerele. Dacă sperați să prezentați acest banner la evenimente outdoor, în mod frecvent, pvc-ul ar putea fi cel mai bun pentru dvs. Dacă doriți să îl prezentați cu ușurință mai mult la conferințe de interior, bannerul textil ar putea fi cel mai bun. Asigurați-vă că luați în calcul ambele opțiuni cu atenție înainte de a lua o decizie finală.