Mesh & Banner. O soluție pentru reclama în aer liber.

Planificați un eveniment în aer liber care necesită publicitate? Sau aveți nevoie de un material personalizat pentru a ascunde o zonă în construcție? Bannerele sau Meshurile sunt o soluție excelentă pentru nevoile dvs. de signalistică în aer liber. Acestea expun o grafică atrăgătoare pe un material care permite trecerea aerului, conceput pentru a rezista tuturor condiților. Iată câteva motive pentru care bannerele sau meshurile sunt o soluție potrivită dar și locațiile în care sunt utilizate în mod obișnuit.

Meshurile sunt realizate din vinil perforat pentru a permite trecerea aerului. Vinilul vine cu o căptușeală care previne scurgerea cernelii atunci când este imprimată pe suprafața sa. Căptușeala este îndepărtată după aplicarea cernelii.

Meshurile oferă mai multe avantaje față de bannerele standard de vinil:

  • Sunt ideale pentru condiții de vânt și umezeală.
  • Durează mai mult și sunt mai rezistente decât vinilul standard.
  • Cântăresc mai puțin decât bannerul standard.
  • Sunt ușor de instalat și de depozitat.

Meshurile si Bannerele funcționează excelent atunci când sunt utilizate în următoarele locații sau situații:

  • Evenimente în aer liber. Sunt excelente pentru promovarea oricărui tip de eveniment în aer liber, inclusiv deschideri de magazine, vânzări promoționale, evenimente sportive, expoziții, prezentări școlare și multe altele.
  • Clădiri. Greutatea scăzută face meshurile ideale pentru montarea pe scară largă pe laturile clădirilor.
  • Concertele în aer liber sunt locul perfect pentru instalarea de bannere sau meshuri deoarece atrag atenția publicului. Ele pot include informații despre evenimente și logo-uri ale sponsorilor, împreună cu opere de artă decorative.
  • Șantierele de construcții. Una dintre cele mai bune modalități de a ascunde construcția inestetică este instalarea de bannere/meshuri care promovează construcția noilor clădiri.
  • Sponsori ai evenimentelor sportive. O soluție foarte des întalnită sunt bannerele mai mari, instalate pe garduri, la meciuri de fotbal și alte evenimente sportive.

După cum puteți vedea, bannerele și meshurile sunt o soluție excelentă pentru nevoile dvs. de signalistică în aer liber. Sunt atractive, rezistente și la prețuri accesibile.