Personalizarea cu folie de termotransfer

Dacă citiți acest articol, probabil că ați decis recent să faceți pasul înspre inscripționarea cu folie de termotransfer din vinil – sau cel puțin, vă gândiți la asta. Oricum ar fi, suntem încântați de dvs! Odată cu creșterea în popularitate a textilelor personalizate și multele aplicabilități ale vinilului , potențialul de oportunități creative și financiare în industria personalizării este imens. Niciodată nu a fost atât de ușor să vă transformați pasiunea pentru designul vestimentar într-un adevărat job și suntem bucuroși să vedem că profitați de acest lucru.

Folia de termontransfer din vinil (sau HTV pe scurt) este un instrument util care vă permite să vă puneți amprenta în personalizarea de articole de îmbrăcăminte și accesorii (inclusiv sigle, nume și imagini). Cu vinilul HTV puteți face acest lucru incredibil de ușor, ceea ce explică de ce este atât de popular.

Vinilul de termotransfer este un material special care este folosit pentru inscripționarea sau personalizarea tricourilor, articolelor vestimentare și a altor articole textile. HTV conține un suport adeziv activat termic, care permite vinilului să se transfere permanent pe îmbrăcăminte atunci când este presat cu căldură suficient timp, la temperatură și presiune potrivite. Rezultatul este îmbrăcăminte personalizată impresionantă și de înaltă calitate, cu durabilitate, aspect și senzație excepționale.

Unul dintre cele mai mari avantaje la vinilul de presare la căldură este varietatea de culori și finisaje: lucioase, mate, întinse, strălucitoare în întuneric, sclipitoare și multe altele. Indiferent de proiectul pe care îl aveți, există un HTV perfect pentru acesta.
Un alt mare avantaj este că majoritatea HTV funcționează pe bumbac, poliester, amestecuri dar și piele. Există, de asemenea, și variante care funcționează pe nylon (EasyWeed Extra) și Lycra / spandex (EasyWeed Stretch).

Cu o gamă variată de culori și finisaje, dar și cu posibilitatea de a inscripționa diferite materiale textile, personalizarea cu vinil de termotransfer este varianta perfectă pentru dvs.