Debitare si gravare lemn

De ce sisteme de gravare laser?

Deoarece versatilitatea laserului nu are egal în ceea ce privește proiectele de tâmplărie.

Tăierea și gravarea lemnului sunt două dintre cele mai populare aplicații pentru laser, deoarece pot cuprinde atât de multe proiecte diferite. De la dulapuri la rame foto până la mânere de cuțit, sistemele laser sunt utilizate în aproape toate categoriile de prelucrare a lemnului pe care le veți întâlni. Indiferent dacă lucrați cu lemn de esență tare, furnir, incrustații, MDF, placaj, nuc, arin sau cireș, cu un sistem cu laser puteți grava imagini uimitor de complexe.

 

Atunci când sunt necesare margini exacte și o viteză ridicată de prelucrare a lemnului se utilizează echipamente cu laser. Aplicații tipice pentru tăierea cu laser a lemnului constau în articole de cadou, bijuterii, inserții, jucării sau construcția de prototipuri. Utilizam echipamente cu laser care acoperă toate aplicațiile pentru lemn:

 

Gravuri foto

O imagine valorează o mie de cuvinte iar o gravură foto valorează încă o mie! Gravați fotografiile și amintirile dvs. sau alegeti  modul perfect de a face un cadou ce va comemora trecutul.

 

Crearea de prototipuri

Pentru acele proiecte în care trebuie să faceți lucrurile rapid, un sistem laser vă poate accelera semnificativ fluxul de lucru. Tăierea rapidă a materialelor de tip MDF și placaj vă poate ajuta să treceți de la concept la prototip în timp record. În plus, având în vedere faptul că un laser vă permite să lucrați cu aproape orice dimensiune sau formă de material, puteți utiliza cu ușurință resturile de lemn pe care le aveți din ultimul proiect!

 

Personalizare

Un sistem laser poate ajuta la personalizarea produselor pentru a crea articole unice, deosebite, cu o semnificație și mai mare. Personalizarea premiilor, skateboard-urilor, carcaselor de telefon, chitarelor sau a oricărui alt obiect poate transforma un produs minunat în cadoul perfect.

 

Și altele…

Posibilitățile sunt nelimitate atunci când utilizați o masina laser pentru proiecte de prelucrare a lemnului. Indiferent dacă dezvoltați produse, lucrați la proiecte de hobby sau prototipuri de noi modele, un sistem cu laser vă poate ajuta să creați mai rapid și la o calitate mai bună. Este nevoie doar de puțină imaginație și serviciile noastre !