Laser Fiber

Debitarea

Debitarea cu laser este una dintre putinele metode care reduc timpul de lucru si implicit de livrare a materialelor prelucrate, precum si costurile totale de prelucrare prin alte metode clasice.

Executia este facila in comparatie cu taierea clasica, debitarea cu laser se desfasoara mai rapid si cu precizie ridicata;

Materialele sunt lucrate impecabil, indiferent de caracterul de reflexie al materialelor, precizia laserului elimina riscurile legate de deformarile inestetice sau deteriorarea produselor.

 

Avantajele prelucrarii laser:
  • Precizia si posibilitatea realizarii de detalii fine, posibilitatea redarii formelor dorite chiar si la scara mica.
  • Timpul de prelucrare si pregatire a materialelor pentru prelucrare este redus.
  • Datorita faptului ca tehnologia laser nu solicita mecanic materialul in timpul prelucrarii, se pot prelucra materiale foarte fine, subtiri, de cele mai multe ori aproape imposibil de prelucrat prin tehnologia alternativa de frezare/routare CNC.
  • In cazul debitarii mai multor piese odata, in masura in care forma acestora o permite, acestea se pot cupla cu linii comune de taiere. Acest lucru se reflecta in mod direct asupra costului de productie care este mai redus datorita cantitatii mai mici de prelucrare  si a pierderilor mai mici de timp de prelucrare si material.
  • Materialele sunt lucrate impecabil, indiferent de caracterul de reflexie al materialelor, precizia laserului eliminand riscurile legate de deformarile inestetice sau deterioarea produselor.

 

Gravura si marcare

Marcare pentru o varietate vasta de materiale, de la marcare fina pe plastic pana la o marcare in profunzime la o putere ridicata.

Calitatea gravurii laser este de neegalat. Este o procedura speciala de inscriptionare a obiectelor din metal, lemn, plastic.

Gravura laser nu produce reziduuri si nici noxe, iar posibilitatile avansate de optimizare permit gravarea chiar si pe materiale de foarte mici dimesniuni, astfel incat se pot recupera chiar si cele mai mici resturi de materiale.