Pix personalizat

De ce pixurile personalizate sunt o alegere asa de buna?

 

Pixurile personalizate aduc mereu apreciere din partea oamenilor. Exista ceva special in a avea propriul pix in comparatie cu cel pe care l-ai furat din greaseala de la banca sau pe care l-ai gasit azi dimineata pe birou.

Ei bine, pixurile personalizate sunt un instrument de branding excelent. Isi gasesc usor utilitatea in mediul afacerilor facilitand constientizarea brandului si reamintind serviciul pe care compania dvs l-a oferit chiar si mult timp dupa incheierea colaborarilor.

 

Cadourile personalizate insa, au o funcție ușor diferită. Acestea anunță destinatarul că e unic – un set de stilouri personalizate este o alegere cel putin de luat in considerare. Puncte bonus aici dacă puneți la dispoziție un cadou pentru cineva cu un nume neobișnuit, rar întâlnit în magazinele de suveniruri.

Celălalt beneficiu in face lucrurile mai personale este faptul că permite conexiunea dvs. cu persoana respectiva să strălucească. Dacă este un angajat, un prieten, o rudă sau oricine – sunt mari sanse ca persoana care deschide cadoul să fie încântată, să știe că ai muncit pentru a oferi ceva deosebit.

Asta demonstrează că ai pus deoparte timpul pentru a alege cadoul perfect – mai degrabă decât a face cumpărături la întâmplare.

 

Noi, Sinover Group, iti punem la dispozitie serviciile noastre pentru personalizarea pixurilor care nu doar ca vor fi apreciate de colegii si colaboratorii tai, ci iti vor aduce si afacerea la un alt nivel.