Tricou personalizat

Vrei un tricou personalizat?

 

Tricourile personalizate sunt mereu o varianta buna pentru cei care sunt interesati sa surprinda cu alegerea facuta. Un tricou personalizat are toate sansele sa atraga atentia: are un look captivant, cunoaste numeroase abordari ca stil si mesaj transmis, deci pe scurt inseamna sansa de a alege ceva unic.

 

Tricourile personalizte continuă să fie incredibil de populare. Echipele sportive și alte grupuri adoră să poată alege cuvintele, grafica și chiar imaginile care sunt imprimate pe tricouri. Pentru biserici și organizații non-profit, tricourile personalizate sunt o modalitate excelentă de a arăta aprecieri patronilor, susținătorilor comunității și voluntarilor. Dacă aveți un eveniment comunitar special, puteți oferi participanților un tricou personalizat ca o modalitate de comemorare a evenimentului, astfel încât toți cei care au asistat să primească o amintire sub forma unui articol vestimentar. Cu Sinover Group aveți multe opțiuni atunci când vine vorba de a vă arăta mândria școlii sau spiritul comunității.

 

Tricou personalizat cadou?

 

Pentru cei care doresc sa faca o astfel de alegere, prezentam cateva dintre motivele pentru care aceasta este o idee grozava:

 

  1. Pot fi unisex

Tricourile, in general sunt un teren neutru, daca este sa gandim la partea de stil si de abordare. Pot fi oferite fetelor tinere, domnisoarelor, doamnelor si respectiv baietilor sau barbatilor. Asadar se preteaza a fi alese in numeroase situatii, ceea ce multumeste cu atat mai mult.

 

  1. Accesibile

Costul prea ridicat al tricourilor personalizate este un mit pe care il aud foarte des in momentul in care vine vorba despre acest tip de tricouri. Aceasta afirmatie este partial adevarata. De ce zic partial adevarata? Pentru ca la momentul in care trendul tricourilor imprimate a aparut in tara noastra, aceasta afirmatie era adevarata insa in momentul de fata nu mai este adevarata, gratie tehnologiei de ultima generatie ce se utilizeaza in acest moment in procesul de imprimare a tricourilor.

Daca ne gandim in amanunt, un astfel de cadou va implica in primul rand un obiect practic, un articol vestimentar, completat in mod placut de un design aparte. Ai dublu castig sa spunem, drept pentru care pretul unui astfel de tricou se considera a fi unul accesibil.

 

 

  1. Un cadou cu mesaj

Spre deosebire de acele cadouri clasice ce vin insotite de mesaje cu urari de bine, in cazul unui tricou personalizat alte mesaje sau cuvinte sunt de prisos. Exprimi mai multe prin insusi cadoul ales, iar zambetul de satisfactie, de admiratie si multumire al destinatarului nu are cum sa intarzie sa apara. Acesta va aprecia ideea, cadoul, efortul tau si modul in care potrivesti ceva specific lui cu un cadou practic in egala masura.

 

 

 

  1. Un cadou ce nu se uita

O idee memorabila este tocmai imprimarea unui mesaj sau a unei imagini. Tricoul in egala masura este calitativ, din bumbac, deci va fi pe termen lung un articol vestimentar numai bun de purtat si de pastrat cu atentie si drag.

 

In concluzie, tricourile personalizate sunt o idee grozava cand vine vorba de un cadou si nu sunt deloc de neglijat in momentul in care vrei sa iesi in evidenta prin ceea ce porti, ci dimpotriva, reprezinta ce-a mai buna modalitate prin care poti promova o idee, imagine ori mesaj.