Hello

Incepand din acest an, echipa noastra a luat hotararea sa impartaseasca anumite experiente sau detalii despre unele produse pe care noi le comercializam, personalizam sau producem, cu scopul de a ajuta clientii, de a-i indruma spre a lua decizii productive pentru afacerea lor atunci cand sunt in situatia de a alege un anumit produs din categoria marketing si publicitate.

Cine suntem?

Ne specializam continuu in acest domeniu de publicitate incepand din anul 2006 pana la ora la care tu citesti acest text. Consideram ca anii de experienta acumulati ne-au adus in punctul in care sfatul nostru a devenit din ce in ce mai util pentru fiecare client in parte.

Profitul pentru care muncim este acesta: sa avem colaborari cu parteneri seriosi si onesti, sa executam lucrari accesibile cunostintelor si tehnologiei noastre (nu stim de toate si nici nu dorim asta), sa livram la timp, sa oferim consultanta clientului ca si cum am executa o lucrare pentru noi, sa avem clienti multumiti, sa livram la timp iar atmosfera din interiorul companiei sa fie una destinsa si productiva fara a fi necesara utilizarea butoanelor de stres. Toate acestea inseamna castig pentru echipa noastra.

Ne dorim si credem ca putem fi o influenta pozitiva pe piata articolelor publicitare, venind in sprijinul antreprenorilor, companiilor care doresc sa castige cota de piata. Mai multe detalii puteti citi la sectiunea Despre Noi.

De ce ar fi util acest blog despre publicitate?

Ai putea avea multe motive sa gasesti utilitatea acestui blog insa eu iti expun 3 dintre ele:

  1. Este scris pe limba ta, limbajul va fi unul non-formal, usor accesibil celor care nu sunt specializati in domeniu, facandu-i sa inteleaga mai bine daca un anume produs este sau nu potrivit pentru ei
  2. Gasesti studii de caz care posibil sa-ti fie potrivite sau sa te confrunti cu situatii asemanatoare.
  3. Sa te informezi nu te costa nimic. Cu cat esti mai informat, cu atat vei stii mai bine ce nevoi de produse sau servicii de publicitate ai pentru afacerea ta.
Iti suntem alaturi.

Suntem deschisi sa scriem despre subiecte care ti se par neabordate inca public. Bineinteles articolele noastre se vor referi la experienta clientului si beneficiile unor produse, posibilitatea conversiei de la investitie la profit. Daca ai intrebari sau produse despre care doresti sa postam pe blog, te rugam  sa ne lasi un mesaj pe formularul de contact si promitem ca luam atitudine.

Te salutam